KOMPAN
zoekt een:

Tekenaar

Wil je invloed hebben op hoe Nederland speelt en sport?
En tegelijkertijd bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, volwassenen en ouderen?

Voor onze Design & Draw afdeling in Heerewaarden zijn wij per direct op zoek naar een: Tekenaar.

Zet jouw stempel op de landschappelijke kaart!
Wij zijn van mening dat ieder persoon uniek is en daarmee ook elke potentiële locatie. Ons primaire doel is om ervoor te zorgen dat elke speel- en sportomgeving in overeenstemming is met de wensen van de klant en de gebruiker. Ons multidisciplinair team van adviseurs, landschapsontwerpers en andere deskundigen werkt volgens het speciaal ontwikkelde KOMPAN beslissingswiel. In nauwe samenwerking met de klant en/of de gebruikers kijken we naar de vijf verschillende kernwaarden voor een goede speelplek. Het resultaat is een volledig origineel, op maat ontworpen oplossing die veel waarde toevoegt aan de omgeving, de specifieke gebruikers en de klant. Het draagt bij aan het verbeteren van de leefomgeving en de gezondheid van de bevolking.

Als Tekenaar bij KOMPAN ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van onze speel- ontmoet- en sportlocaties voor gebruikers van 0-99 jaar. Jij bent degene die onze oplossingen creatief laat matchen met de omgeving en wensen van de toekomstige gebruikers. Samen met onze andere ontwerpers zorg je tevens voor een continue kwaliteitsverbetering in onze presentaties. Je werkt met designs die overeenkomen met die van de beste architectenbureaus en die een inspiratie moeten vormen voor onze klanten. Met onze oplossingen helpen wij mensen zich te blijven ontwikkelen en worden speel- en sportwaardes geoptimaliseerd.

Tekenaar met een creatieve en innovatieve inslag. Relevante werkervaring is geen must, maar voor succes dien je zeker affiniteit te hebben met onze materie, ruimtelijke vormgeving en structuur. Verder bezit je een diepgaande kennis van 2D CAD en mogelijk met 3DSMax (pré).

We zijn op zoek naar een jonge, flexibele, creatieve leergierige tekenaar met een hands-on persoonlijkheid die ´out of the box´ kan denken. En het vermogen heeft om te gaan met (krappe) deadlines. Je begrijpt wat klanten motiveert en je bent commercieel scherpzinnig.

Aangezien we een internationaal bedrijf zijn, kun je moeiteloos communiceren in het Engels, zowel mondeling als in geschrift.

Ontwikkeling en groei van een internationaal merk.
Als tekenaar bij KOMPAN sluit je je aan bij een team van ambitieuze en resultaatgerichte collega’s in een snelle en stimulerende omgeving, waar je in staat bent om snel de vruchten te plukken van je inspanningen. We bieden je aantrekkelijke primaire en secundaire voorwaarden en een uitdagende baan met zowel persoonlijke als professionele groeimogelijkheden.

Als je het gevoel hebt dat je aan bovenstaande criteria voldoet en klaar bent voor de volgende stap in je carrière bij de wereldmarktleider op het gebied van buitenspelen en buitenfitness, solliciteer dan door je motivatie, je CV en je portfolio te mailen naar Metroe@Kompan.com t.a.v. Mette Roesgaard, Teamleider Design & Draw

Voor inspiratie check onze website