Groosman
zoekt een:

architect (3-5 jaar ervaring)

In verband met zwangerschapsverlof van onze collega zijn wij voor de periode december 2017 t/m mei 2018 op zoek naar een architect en leuke collega die haar tijdelijk kan vervangen. En mogelijk aansluitend zijn/haar talent binnen ons bureau kan voortzetten.

Wij zijn een integraal architectenbureau dat bestaat uit architecten, constructeurs en BIM modelleurs. Wij werken in alle fasen van een project nauw samen om te komen tot de optimale integratie van vorm en functie. Wij zijn vernieuwend en groeiend in diverse (inter)nationale opdrachten. Momenteel werken wij aan een verscheidenheid aan projecten, zoals o.a. wonen, retail en leisure, van laag- tot hoogbouw. Wij zijn op zoek naar een talentvolle architect.

Jij bent een enthousiaste en ondernemende architect met uitstekende ontwerpkwaliteiten en je werkt graag in teamverband. Jij hebt circa 3-5 jaar werkervaring en kan aantoonbaar zelfstandig aan projecten werken in alle fases van het ontwerpproces. Jij wilt je talent verder ontwikkelen en je ambities waarmaken.

Samen willen wij werken, leren en presteren in een omgeving waar het plezier vanaf spat. Samen willen wij gebouwen ontwerpen waar mens en omgeving centraal staan!

Wil jij met ons samenwerken aan diverse uitdagende projecten, waarin je je creativiteit kwijt kan? Stuur dan voor 1 december 2017 je cv en portfolio naar vacature@groosman.com onder vermelding van “architect”. Wij zijn benieuwd naar jouw persoonlijke presentatie!