Tangram Architekten
zoekt een:

Bureaumanager

Tangram Architekten is op zoek naar iemand met kennis en affiniteit met ontwerpen en bouwen, die ervaring heeft met het reilen en zeilen van een bureau. De bureaumanager is de spin in het web tussen directie, medewerkers, klanten en leveranciers. Hij of zij bewaakt projectplanningen en zorgt voor interne planningen en kwaliteitsbewaking. De bureaumanager denkt mee over beleid m.b.t. financiën, HR, PR, ICT en is verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan en organiseren van Europese aanbestedingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor contractvorming en het bewaken van contracten. Bij al deze activiteiten ben je je er van bewust dat je een ambassadeur bent van het bureau. We zoeken iemand die begrijpt dat een uitgebreide functieomschrijving per definitie niet compleet zal zijn, die rechtop staat om kwaliteit te borgen en een meerwaarde heeft voor het bureau.

Benodigde beschikbaarheid minimaal 24 uur. Ervaring met relevante computerprogramma’s is voorwaarde, evenals een goede beheersing van Nederlands en Engels.

Herken je je in deze omschrijving? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Stuur voor 11 december je motivatie en CV naar info@tangramarchitekten.nl t.a.v. Bart Mispelblom Beyer. Voor meer informatie over ons bureau, kijk op www.tangramarchitekten.nl