Studioninedots
zoekt een:

Architect / Projectleider

Wij zoeken een talentvol ontwerper en tevens ervaren projectleider; een architect met een groot organisatievermogen, die ons team inspireert en uitdaagt en die leading is in de vele facetten van ons vak.
Zij/hij heeft affiniteit met het werk van Studioninedots; kan ontwerpen verder brengen en ontwerptrajecten voortstuwen; combineert creativiteit vanzelfsprekend met ambacht; koestert fascinatie voor techniek en de perfectie van details; vertegenwoordigt ons bij overleggen en bewaakt onze concepten met veel energie.
Zij/hij brengt de nationale en internationale projecten van Studioninedots naar een hoger niveau. De ambities en het tempo binnen het team liggen hoog, passend bij de dynamiek van de opdrachten.

Wij vragen initiatief en een flexibele instelling; oog voor innovatie en een flinke dosis energie; 32 tot 40 uur per week beschikbaarheid; vloeiend Nederlands en Engels.

Wij bieden je binnen het Create Team van Studioninedots een plek met een lange termijn perspectief; projecten op het schaalniveau van architectuur, interieurarchitectuur en stedenbouw waarmee we complexe stedelijke situaties transformeren en waarbij onze ruimtelijke interventie de aanjager is van sociale interactie. Studioninedots bestaat uit een hechte club mensen, in een informeel collectief werkend in de voormalige fabriekshal van Stork in Amsterdam-Noord: Creative Workspace 1-1-1. www.111.amsterdam

Stuur ons een beknopte CV; maximaal drie projecten waarmee je in woord en beeld de gevraagde ervaring demonstreert waaronder minimaal één project dat je aantoonbaar van ontwerp naar realisatie hebt geleid én drie beelden die jouw persoonlijke fascinaties en dromen illustreren. 
Sollicitaties kun je per email richten aan Vincent van der Klei via vacature@studioninedots.nl, onder vermelding van ‘Architect Projectleider’.

Wie durft?

Meer info - more information