BBO Bureau Bouwondersteuning b.v.
zoekt een:

Revit tekenaar/BIM Modelleur

Wij zijn op zoek naar een fulltime Revit tekenaar / BIM modelleur voor ons zeer gevarieerde opdrachtenpakket. Ben je gedreven in je vakgebied, kun je goed zelfstandig werken, ben je communicatief sterk en heb je een HBO opleiding met een paar jaar werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn een jong groeiend bedrijf, gevestigd nabij de sluisjes in Leidschendam. Wij verzorgen formele vergunning trajecten en begeleiden opdrachtgevers in bouwprojecten vanaf ontwerp tot aan het uiteindelijk gerealiseerde bouwwerk. Wij denken mee in bouwmogelijkheden, verzorgen bouwkundige uitwerkingen voor verbouwing, uitbreiding en nieuwbouw van woningen en utiliteitsgebouwen. Onze klantenportefeuille is zeer divers.

Wat ga je doen?
Tekenwerk
Je verzorgt het tekenwerk voor diverse projecten. Je gebruikt hiervoor tekenprogramma’s zoals Revit. Wij bezitten, behalve de bouwkundige module van Revit, ook de modules voor constructies en installaties.

Vergunningstrajecten
Je inventariseert welke bescheiden nodig zijn voor het verkrijgen van een vergunning en bepaalt samen met de opdrachtgever wie de verschillende stukken produceert. Jij brengt alle onderdelen samen in één aanvraag omgevingsvergunning en verzorgt de communicatie met het bevoegd gezag (veelal een gemeente).

Wie zoeken wij?
Je beschikt over een HBO-werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar werkervaring. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je beschikt over een zeer goede kennis van het tekenprogramma Revit, kan goed zelfstandig werken en toont initiatief.

Wat bieden wij?
Wij bieden een prettige werksfeer, een uitdagende functie en een marktconform salaris, met alle mogelijkheden om verder te groeien in je persoonlijke ontwikkeling.

Interesse in deze uitdaging?
Is dit de functie die bij jou past? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Paul van Welzen paul@bbohaaglanden.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul via tel. 070 – 205 78 20 (tussen 9 en 17.00 uur). Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Bureau Bouwondersteuning