Tangram Architekten
zoekt een:

Junior Ontwerper m/v

TANGRAM Architekten werkt aan uiteenlopende projecten, waaronder stedenbouwkundige opgaven, complexe combinatieprojecten, kantoorgebouwen en groot- en kleinschalige woningbouwprojecten. Een belangrijk thema is bouwen in hoge dichtheid op centrumlocaties in de stad.

We zoeken een jonge, getalenteerde, gemotiveerde ontwerper met visie en overtuigingskracht, die ingewikkelde bouwpuzzels kan oplossen.
Afgestudeerd Academie van Bouwkunst of Technische Universiteit, met aantoonbaar zeer goed resultaat.

Trefwoorden zijn lef, enthousiasme, verantwoordelijkheidsgevoel, commitment, communicatie vaardigheid, flexibiliteit, een brede oriëntatie op het vakgebied en originaliteit. Aantoonbare werkervaring, zowel digitaal als handmatig, verdient aanbeveling. Grondige kennis van computerprogramma’s (ook 3d –programma’s) is gewenst. Goede vaardigheid met visualisaties strekt tot aanbeveling.

We bieden een functie met, na gebleken geschiktheid, veel bewegingsvrijheid. Het bureau is op dit moment 12 man/vrouw groot en staat onder leiding van Bart Mispelblom Beyer en Charlotte ten Dijke. Salariëring geschiedt overeenkomstig de CAO voor architectenbureaus.

Kandidaten die eerder solliciteerden, verzoeken wij niet meer te reageren.

Geïnteresseerden kunnen hun sollicitatie met uitvoerige motivatie en (schets)werk van eigen hand richten aan: info@tangramarchitekten.nl