karres+brands
zoekt een:

stagiairs

karres+brands is op zoek naar nieuwsgierige en gedreven studenten landschapsarchitectuur en/of stedenbouw voor een stageperiode van minimaal zes maanden (startdatum vanaf januari/februari 2018). Je werkt in een interdisciplinair team aan projecten in binnen en buitenland op het gebied van landschapsarchitectuur, openbare ruimte en stedenbouw. We bieden je een inspirerende (internationale) werkomgeving waarin je meedenkt en ontwerpt aan theoretische en praktische ontwerpvraagstukken. Goede kennis van Autocad / Sketch-Up / Illustrator / Photoshop / InDesign is een vereiste.

Het bureau werkt aan een groot aantal projecten, studies en prijsvragen in binnen- en buitenland op zeer uiteenlopende schaalniveaus en telt ca. 35 medewerkers. Enkele van onze projecten zijn: De Nieuwe Ooster begraafplaats en Hoekenrodeplein (beide in Amsterdam), Federation Square (Melbourne), Museumtuin van het Statens Museum en Roskilde Stationsgebied (beide in Denemarken) Triango Businesspark in Parijs, Stationsgebied Zwolle en Ruimtelijk inpassingsplan IJsseldijken Krimpenerwaard. Kijk op www.karresenbrands.nl voor meer projecten.

Reacties met CV en portfolio graag vóór 10 december 2017 sturen naar internship@karresenbrands.nl
Wij geven stage- en reiskostenvergoeding. Ons bureau is gevestigd in Hilversum, goed bereikbaar met de trein vanaf Amsterdam of Utrecht.

www.karresenbrands.nl/jobs/interns