OD205
zoekt een:

Jr ontwerper landschap en buitenruimte

Trots en bescheiden; ervaren en onbevangen; optimistisch en ernstig. Wij zijn OD205. Ontwerpers en adviseurs voor stadsontwerp, ruimtelijke ordening, landschapsontwerp en conceptontwikkeling.

Op dit moment zijn we op zoek naar een
Junior ontwerper landschap en buitenruimte (24 uur)

Door het groeiend aantal opdrachten en de balans in ons team zijn we op zoek naar een junior ontwerper die ambitieus is en staat te trappelen om in de praktijk zijn of haar kennis uit te breiden. Wij bieden daarvoor een leuke plek in een bureau dat vooruit kijkt en constant blijft innoveren.

In teamverband ga je samen met de medior ontwerper, de projectleider en andere stedenbouwkundigen aan de slag om de ideeën concreet te maken tot aan het kleinste detail. Voorstellen doen voor de materialisering en het bij elkaar brengen van informatie zijn belangrijke taken waar je verantwoordelijk voor wordt. Een van de belangrijkste werkzaamheden is het tekenen van inrichtingsplannen. Vandaar dat we het belangrijk vinden dat je technisch kloppende tekeningen kunt maken. Kennis van Autocad is cruciaal. We zoeken iemand met een eigen mening die zijn of haar collega’s durft te overtuigen, maar die ook durft om vragen te stellen en die het Nederlands uitstekend beheerst.

Heb jij een afgeronde opleiding Spatial Design, Ruimtelijk ontwerper of Tuin- en Landschapsinrichting en heb je minimaal 1 jaar relevante werk- of stage-ervaring, reageer dan snel!

We bieden een jaarcontract voor 24 uur, een werkplek op één van de mooiste plekken van Rotterdam en een informele leeromgeving.
Mocht je meer willen weten over de vacature, dan kun je contact opnemen met Danny Nelemans op 010-303 12 77.
Heb je belangstelling, mail dan vóór 15 december 2017 je motivatie, cv en (link naar) jouw portfolio naar mail@od205.nl. Maximale grootte attachments: 5 MB.

Junior ontwerper landschap en buitenruimte (24 uur)