DP6 architectuurstudio
zoekt een:

Ontwerper/ modelleur

 

DP6 architectuurstudio is een ambitieus bureau met projecten op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, infrastructuur, stedenbouw, landschap en interieur. Wij werken met grote gedrevenheid aan bijzondere, vernieuwende en hoogwaardige architectuur. De wensen van de opdrachtgever en gebruikers staan daarbij altijd centraal.

In verband met het toenemende aantal nieuwe projecten zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en talentvolle ontwerper met zowel interesse in architectuur als techniek die zo spoedig mogelijk kan starten. Je zult bij diverse ontwerpen en projecten ondersteunende werkzaamheden verrichten. Hiervoor verwachten we dat je ervaring hebt met computerprogramma’s zoals Revit, Photoshop, Illustrator, Indesign, SketchUp en Autocad. Kennis van en ervaring met Artlantis is een pre.

Functie-eisen

  • minimaal HBO opleiding bouwkunde
  • uitstekende beheersing van minimaal Revit, Autocad, Photoshop en Indesign
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • een zelfstandige en communicatief vaardige persoonlijkheid
  • accuraat
  • flexibel

Wat wij bieden
In eerste instantie een tijdelijk contract voor 40 uur per week met de mogelijkheid tot verlenging conform de CAO voor architectenbureaus. Het salaris wordt conform CAO ingeschaald afhankelijk van de genoten opleiding en relevante werkervaring. Wij bieden een uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief in een dynamische werkomgeving.

Procedure
Ben je geĂŻnteresseerd? Stuur dan je motivatie met portfolio en CV naar info@dp6.nl t.a.v. Ramona Filon.
Voor meer informatie over ons bureau, kijk op www.dp6.nl