De Twee Snoeken
zoekt een:

stagiair interieurarchitect

Wat we verwachten
We zijn op zoek naar enthousiaste stagiair die graag in een team werkt en projecten kan ondersteunen. Vaardigheid met SketchUp en Photoshop is een must.
Binnen ons bureau is succes gebaseerd op (integrale) samenwerking en collegialiteit. Ga jij sámen met het team voor de winst, dan willen we je graag ontmoeten!

Wat we bieden
Wij bieden een afwisselende en creatieve stageplaats in een dynamisch en informeel bedrijf waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Regelmatig heb je contact met leveranciers om inspiratie op te doen op het gebied van materialen en producten. De stagevergoeding is afhankelijk van de aantal dagen stage per week.

Wat jij gaat doen
Als stagiair interieurarchitect werk je in wisselende teams aan verschillende projecten. Je taak omvat het assisteren van ontwerpers en het uitwerken van ontwerpen. Daarnaast werk je mee aan prijsvragen en verricht hiervoor ondersteunend werk. Je helpt verder bij het maken van presentaties en concept-onderzoeken.

Wie we zijn en wat we doen
De Twee Snoeken is een multidisciplinair architecten-bureau èn een softwareontwikkelaar. In ons pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch vind je architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICTers en grafisch vormgevers. De medewerkers van De Twee Snoeken zijn enthousiast en gedreven. In een ongedwongen sfeer werken we hard aan het bereiken van onze doelen. Binnen de teams draagt iedereen verantwoordelijkheid voor zijn eigen werk, maar we gaan er ook van uit dat alle collega’s meedenken over mogelijke verbeteringen in het ontwikkelproces en het eindproduct.
Ons architectenbureau is toonaangevend in Nederland en heeft een zeer gevarieerde opdrachtenportefeuille met o.a. gemeentehuizen, politiebureaus, scholen en woningbouw. Onze professionals op het gebied van architectuur, interieur en projectmanagement maken ons onderscheidend.

Solliciteer naar deze functie door een korte motivatie en je cv te mailen naar judith.verhoeven@tweesnoeken.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judith Verhoeven via 073 614 04 07

De Twee Snoeken