De Twee Snoeken
zoekt een:

Stagiair assistent-ontwerper

Wat we verwachten
We zijn op zoek naar enthousiaste stagiair die graag in een team werkt en projecten kan onder¬steunen. Vaardigheid met SketchUp is een must.
Binnen ons bureau is succes gebaseerd op (integrale) samenwerking en collegialiteit. Ga jij sámen met het team voor de winst, dan willen we je graag ontmoeten!

Wat we bieden
Wij bieden een afwisselende en creatieve stageplaats in een dynamisch en informeel bedrijf waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Regelmatig krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan prijsvragen / aanbestedingen om jezelf optimaal te ontwikkelen. De stagevergoeding is afhankelijk van het aantal dagen stage per week.

Wat jij gaat doen
Als stagiair assistent-ontwerper werk je in wisselende teams aan verschillende projecten. Je taak omvat het assisteren van ontwerpers en het uitwerken van ontwerpen. Daarnaast werk je mee aan prijsvragen en verricht hiervoor ondersteunend werk. Je helpt verder bij het maken van presentaties en concept-onderzoeken.

Wie we zijn en wat we doen
De Twee Snoeken is een multidisciplinair architecten-bureau èn een softwareontwikkelaar. In ons pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch vind je architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICTers en grafisch vormgevers. De medewerkers van De Twee Snoeken zijn enthousiast en gedreven. In een ongedwongen sfeer werken we hard aan het bereiken van onze doelen. Binnen de teams draagt iedereen verantwoordelijkheid voor zijn eigen werk, maar we gaan er ook van uit dat alle collega’s meedenken over mogelijke verbeteringen in het ontwikkelproces en het eindproduct.

Ons architectenbureau is toonaangevend in Nederland en heeft een zeer gevarieerde opdrachtenportefeuille met o.a. gemeentehuizen, politiebureaus, scholen en woningbouw. Onze professionals op het gebied van architectuur, interieur en projectmanagement maken ons onderscheidend.
Solliciteer naar deze functie door een korte motivatie en je cv te mailen naar rutger.rouwendal@tweesnoeken.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rutger Rouwendal 073-6140407

De Twee Snoeken