Land-id
zoekt een:

Junior adviseur ruimtelijke ontwikkeling

Als het je aanspreekt om in een compact team te werken aan projecten met een zeer diverse inhoud in een vaak complexe omgeving met diverse belanghebbenden, dan hebben wij dat te bieden. Wij zijn actief in de werkvelden ruimtelijke kwaliteit, erfgoed & ruimte en water & ruimte. Het accent in onze projecten ligt op strategische visies en advisering en het bovenlokale schaalniveau.

Als het jou aanspreekt om te werken met gedreven collega’s, die er naar streven om het beste uit het project en het team te halen, dan kun jij een aanwinst zijn voor ons team. Als junior adviseur ondersteun je het team in de volle breedte, waardoor je met alle facetten van het vak in aanraking komt. Wij vragen van jou een enthousiaste en open houding, die gericht is op samenwerking zowel binnen ons team als met opdrachtgevers.

Wij vinden het belangrijk dat je een opleiding hebt genoten in ruimtelijke vraagstukken waarbij het landschap een centrale plek inneemt.

Wij zoeken iemand die:
• Ervaring heeft met ruimtelijke vraagstukken in het landelijk gebied.
• Analytisch sterk is en het (creatieve) vermogen heeft om dit te verbeelden.
• Zelfstandig kan werken en een proactieve houding heeft.
• Actief meedenkt en doet in het oplossen van vraagstukken.
• Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden (Nederlands).
• Adobe (Illustrator, Photoshop, Indesign) beheerst en ervaring met GIS is een pré.
• Afgeronde HBO of Universitaire opleiding.

Ben je geïnteresseerd stuur dan je motivatie, cv en portfolio voor 10 januari 2018 naar info@land-id.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Jan Bouman 06-52547610 of
Loes van der Vegt 06- 50122660.

Voor meer informatie over ons bureau kijk op onze website www.land-id.nl.

Junior adviseur ruimtelijke ontwikkeling