Inbo B.V.
zoekt een:

Bouwkundige / BIM Modelleur

Een mooi plaatje maken is één ding. Het kunnen bouwen is een tweede. Laat staan ook over 10 jaar nog een foto kunnen maken waar je trots op bent. Als schakel tussen architect en aannemer maken onze bouwkundigen plannen haalbaar en uitvoerbaar, binnen de esthetische kaders. Natuurlijk doen we dat in BIM; samen met andere ontwerpende en uitvoerende partijen werken wij integraal samen in steeds slimmere 3D modellen.

Heb jij bouwkundige kennis én ben je handig met AutoCAD en wil je leren met Revit te werken? Wil jij techniek inzetten om gebouwontwerpen haalbaar en maakbaar te maken? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken.

Wij zoeken iemand die verder denkt, slimme vragen stelt en samen met het team het beste uit een project wil halen. Iemand met een afgeronde HTS/HBO Bouwkunde opleiding met eventueel al enkele jaren ervaring, die zich uitgedaagd voelt door zowel bouwkunde en detaillering als AutoCAD en/of Revit en BIM.

Andersom bieden wij jou de ruimte om je talenten te ontwikkelen en kennis te delen. Vanuit onze InboAcademie werken we samen aan jouw ontwikkeling met trainingen zoals bouwbesluit, brandveiligheid en detailleren.

Enthousiast geworden?
Stuur dan je cv, motivatiebrief en eventueel portfolio naar HR@inbo.com. Wil je eerst meer weten, bel dan met Anouk Rinia (06-15376769). Herken jij iemand anders in dit profiel? Voel je vrij om deze vacature te delen. Inbo heeft meerdere locaties van waaruit wij werken. Interesse in een andere locatie? Neem contact op!