Bureau Archtictenregister
zoekt een:

Medewerker Bureau Architectenregister

Functieomschrijving
Niet iedereen mag zichzelf zomaar architect, stedenbouwkundige, tuin- of landschapsarchitect of interieurarchitect noemen. Bureau Architectenregister beschermt deze titels en stimuleert ontwikkeling van het werkveld. Als breed inzetbare, nauwkeurige en daadkrachtige collega speel jij daarin een belangrijke rol.

Binnen het cluster Beleid en Ontwikkeling lever jij beleidsondersteuning voor onder meer internationale betrekkingen, titelbescherming en de beroepservaringsperiode. Je evalueert en toetst beleid, procedures, instrumenten en protocollen en draagt proactief bij aan verbetering. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van nieuw beleid, bereid je de implementatie van gewijzigd beleid voor en help je bij de implementatie. Je werkt volgens de wettelijke vereisten en kwaliteitsnormen uit de Wet op de architectentitel.
Voor het cluster Operatie volg je in- en externe ontwikkelingen en verwerk je de gevonden resultaten tot informatie, conclusies en/of beleidsontwikkelings- en aanpassingsadviezen voor Bureau Architectenregister. Jouw kennis deel je actief met collega’s. Ook draag je bij aan het veranderingsproces binnen het cluster door voorstellen te doen om processen efficiënter in te richten.
Je pakt zowel bijzondere procedures als standaardactiviteiten aan. Denk aan de inhoudelijke begeleiding van externe commissies, het beoordelen van inschrijvingen en het opstellen van verklaringen en attesten. Ook werk je mee aan het erkennen van buitenlandse diploma’s en van aanbieders beroepservaringperiode, het toetsen van aanbod en de communicatie over bij- en nascholing, het deelnemen aan Europese vergaderingen en de titelbescherming.

Functie-eisen
• Je beschikt over een wo-niveau en minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
• Je hebt kennis van processen, procedures en systemen binnen organisaties en je het ervaring met projectmanagement en leidinggeven.
• Je hebt inzicht in juridische processen.
• Je beheerst het Nederlands en Engels goed.
• Je hebt bij voorkeur affiniteit met de beroepsgroep van architecten.
• Je kunt goed samenwerken, coachen en netwerken, en je bent een echte verbinder.
• Je bent analytisch sterk, werkt nauwkeurig, bent goed in het bewaken van voortgang en je blinkt uit in plannen en organiseren.
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt maximaal € 4.669,- bruto per maand, bij een 36-urige werkweek.
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand.
De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Interesse?
Kijk op Werkenvoornederland.nl en reageer voor 8 januari 2018.

Meer info - more information