EGM architecten
zoekt een:

Senior communicatie adviseur

EGM architecten is een van de grootse architectenbureaus van Nederland. In ons kantoor in Dordrecht werken zo’n 120 professionals aan uiteenlopende opdrachten in bijna alle sectoren. Als veelzijdig full-service architectenbureau levert EGM alle diensten rond ontwerp, bouwvoorbereiding en uitvoering.
Het resultaat is een breed scala aan onderscheidende gebouwen voor zorg, overheid, onderwijs, onderzoek, maatschappij en bedrijfsleven, in binnen- en buitenland.

Bij de afdeling BD&C komen de activiteiten op het gebied van business development, acquisitieondersteuning, tenders, communicatie, PR en publiciteit bij elkaar. In deze dynamische omgeving werken 5 professionals nauw samen met projectarchitecten en partners om een inspirerende en consistente communicatie te bewerkstelligen voor EGM architecten.

Wij zoeken voor deze afdeling een: Senior communicatie adviseur

Wat zoeken wij:

  • Een enthousiaste communicatie adviseur met HBO/WO denkniveau en minimaal 7 jaar werkervaring op een architectenbureau of een vergelijkbare organisatie.
  • Een aanpakker, die naast het werk als leidinggevende ook inhoudelijk betrokken is bij de uitvoering van de diverse taken.
  • Iemand die trends en ontwikkelingen in de branche en in het vakgebied op de voet volgt.
  • Iemand met een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Iemand met leidinggevende ervaring. Met je team van 3 communicatie professionals ben je verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen, waaronder (social)media, website, persberichten, fotografie en het onderhouden van contacten in ons netwerk op het gebied van publiciteit. Leidinggevende ervaring is daarom gewenst.

Wij bieden:

  • Een stimulerende omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Nauwe samenwerking met directie en partners van EGM .
  • Centrale kantoorlocatie nabij de historische binnenstad, snelwegen en het openbaar vervoer .
  • Inschaling conform de cao voor architectenbureaus met een maximum van € 4.250,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast hebben wij een aantrekkelijk aanvullend voorwaardenpakket.

Ben je geïnteresseerd?

Dan zijn wij benieuwd naar jou! Stuur jouw cv en motivatie middels de link op onze website www.egm.nl of mail naar els.janse@egm.nl. Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met Els Janse (HR manager). Wij ontvangen jouw reactie graag vóór 31 januari 2018.