Groosman
zoekt een:

stagiaires architectuur

Wij zijn een integraal architectenbureau dat bestaat uit architecten, constructeurs en BIM modelleurs. Wij werken in alle fasen van een project nauw samen om te komen tot de optimale integratie van vorm en functie. Wij zijn vernieuwend en groeiend in diverse (inter)nationale opdrachten. Momenteel werken wij aan een verscheidenheid aan projecten, zoals o.a. wonen, retail en leisure, van laag- tot hoogbouw. Voor komend semester (02/18 – 08/18) zijn wij op zoek naar stagiaires.

Jij bent een enthousiaste, gedreven student architectuur. Jij bent leergierig en initiatiefrijk en wilt ervaring opdoen bij een creatief, ondernemend bureau en deel uitmaken van ons inspirerende team.

Samen willen wij werken, leren en presteren in een omgeving waar het plezier vanaf spat. Samen willen wij gebouwen ontwerpen waar mens en omgeving centraal staan!

Wil jij met ons samenwerken? Stuur dan je cv en portfolio naar vacature@groosman.com onder vermelding van ‘stagiair architectuur’. Wij zijn benieuwd naar jouw presentatie!