DELVA Landscape Architects / Urbanism
zoekt een:

Stageplaats Landschap / Stedenbouw

DELVA Landscape Architects / Urbanism is een jong en groeiend bureau gespecialiseerd in landschapsarchitectuur, stedenbouw en onderzoek. Wij bieden voor minimaal een half jaar een stageplaats aan voor onze vestiging in Amsterdam.

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige stagiaire die onder begeleiding meewerkt aan projecten op diverse schaalniveaus met zowel landschappelijke als stedenbouwkundige opgaven en van uitvoering gerichte projecten tot visies. Je vindt het leuk om in teamverband te werken maar je kunt ook al een opdracht zelfstandig uitvoeren. Je hebt goede computervaardigheden zoals Autocad, 3D en Adobe Illustrator, Indesign en Photoshop. Je bent student Landschapsarchitectuur aan Larenstein Wageningen UR, TU Delft of gelijkwaardig.

DELVA Landscape Architects is opgericht in 2008 en bestaat inmiddels uit 15 medewerkers op het gebied van landschap en stedenbouw. We hebben gevarieerde en uitdagende opgaven in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast hebben we een breed netwerk van diverse specialismen waar we onze krachten mee bundelen in uiteenlopende projecten. Ons team op de Hoogte Kadijk bestaat uit enthousiaste en gedreven collega’s op een fijne werkplek in hartje Amsterdam.

We bieden de kans om jezelf te ontwikkelen en betrokken te zijn bij de ontwikkeling en realisatie van mooie projecten. Je gaat onder begeleiding meewerken aan gevarieerde en uitdagende opgaven samen met gedreven collega’s en een inspirerende werksfeer.

Geïnteresseerd? Stuur voor 22 januari je motivatiebrief met cv en portfolio naar info@delva.la ter attentie van Carla Zuurbier. Je ontvangt van ons een bevestiging van je sollicitatie.

DELVA Landscape Architects / Urbanism