MAS architectuur
zoekt een:

Stagiair(e)

Ons bureau heeft een rijke historie (ruim 150 jaar) met een diversiteit aan architectuur gerelateerde opgaven. We werken aan woningbouw, utiliteitsbouw, ziekenhuisbouw, restauratie en interieuropdrachten. Wij staan van het begin van het ontwerpproces tot aan de oplevering met een hedendaagse allesomvattende aanpak voor de opdrachtgever klaar.

MAS architectuur heeft 3 vestigingen, in Rotterdam, Hengelo en Terneuzen. Voor onze vestigingen in Rotterdam en Terneuzen zijn wij per direct op zoek naar gedreven stagiairs (TU/Academie van Bouwkunst) voor een periode van minimaal 3 maanden.

Als stagiair werk je op alle schaalniveaus binnen verschillende projecten en ben je aanwezig bij besprekingen met opdrachtgevers, bouwteams en andere adviseurs. We geven begeleiding en ondersteunen waar nodig. Tijdens de stage doe je praktijkervaring op en leer je meerdere presentatietechnieken welke goed inzetbaar zijn bij de verdere studie of het afstuderen.

Ben jij die gedreven, enthousiaste bouwkunde student die graag veel ervaring op wil doen op diverse vlakken van ons werkveld, meld je dan aan!
Stuur je cv en portfolio met onderbouwing naar Dianta Wilmsen: d.wilmsen@masarchitectuur.nl
Ervaring met Archicad, Sketchup, Adobe CS en een goede beheersing van de Nederlandse taal is een pre.

MAS architectuur