CBRE B.V.
zoekt een:

Interior Designer (fulltime)

Is het tijd om je ideeën om te zetten naar de realiteit en ben jij die gedreven en enthousiaste starter die ons team komt versterken?

In de functie van Interior Designer ben je in staat om volwaardig mee te draaien in ontwerpprocessen, van begin tot eind. Dit om het ontwerpvraagstuk van de opdrachtgever, of dit nu klein of groot is, te realiseren. Je staat garant voor ontwerpen op hoog niveau en weet je ideeën ook goed te presenteren. Het realiseren van een inspirerende werkomgeving voor de opdrachtgever staat bij jou steeds centraal.

Je komt te werken in een bruisend en dynamisch team waar je alle ins en outs zult leren over het optimaal creëren van een prettige leefomgeving op kantoor.

Je vindt het leuk om in de huid te kruipen van de opdrachtgever en te onderzoeken waar hun kernwaarden liggen en daarna concepten te bedenken, die aansluiten op de opdrachtgever en waar je jouw ontwerpkeuzes kunt aanhangen. Je bent een flexibel teamplayer en vindt het leuk om anderen te inspireren.

Je werkt in multidisciplinaire projectteams intensief samen met diverse andere business units. Ieder specialisme in vastgoed en huisvesting is binnen CBRE namelijk stevig verankerd.

Wat heb je ons te bieden?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de studierichting Bouwkunde, Spatial Design of vergelijkbaar;
  • Je hebt tussen de 3 – 5 jaar ervaring met het ontwerpen van werkomgevingen;
  • Je hebt een goede beheersing van Autocad, Adobe (Photoshop & Illustrator), MS Office en bent volledig op de hoogte van de laatste trends op het gebied van materialen en meubilair; beheersing van sketchup is een pre;
  • Je bent sociaal en flexibel ingesteld;
  • Je bent integer, besluitvaardig, actie- en oplossingsgericht;
  • Je bent goed in staat om zelfstandig aan meerdere projecten te werken, waarbij je begrijpt dat een goede samenwerking essentieel is;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Stuur een selectie van je 3 beste projecten en je CV naar Daphne.douwes@werkenbijcbre.nl.
Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

Voor info en onze projecten www.designbycbre.nl.
Nog vragen? Onze recruiter Daphne Douwes beantwoordt ze graag via Daphne.douwes@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

https://www.werkenbijcbre.nl/vacatures/vacature_interior_designer_fulltime_4562064_11.html