IMOSS bureau voor stedebouw
zoekt een:

Ontwerper openbare ruimte

IMOSS is een ambitieus bureau voor stedebouw, landschap en het ontwerp van de buitenruimte.
Door ons groeiende portfolio in de breedte van het vak zijn wij op zoek naar een ontwerper voor de openbare ruimte met enkele jaren relevante werkervaring bij een ontwerpbureau. Wij bieden een inspirerende werkplek in een bureau wat veel ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling wat weer bijdraagt aan het verbeteren en vernieuwen van IMOSS. Dagelijks ben je bezig met het ontwerpen en uitwerken van buitenruimte en zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes klopt.

Wat zoeken wij?
Een enthousiaste ontwerper bij voorkeur afgestudeerd aan Van Hall Larenstein in de richting tuin- en landschapsinrichting. Mensen met een aanverwante opleiding binnen hetzelfde profiel (zoals spatial Design aan de HKU), zijn uiteraard ook welkom om te solliciteren. Wij verwachten minimaal 3 jaar werkervaring in het ontwerpDaarnaast zoeken wij een persoon met creatieve grafische vaardigheden die de verbinding legt tussen ontwerp en techniek waarbij er nauw wordt samengewerkt met ander vakdiciplines en de opdrachtgever. Ook weet je goed om te gaan met beheerplannen en beheerbestekken en heb je kennis van stedelijke en landschappelijke beplantingen. Je vindt het leuk om in teamverband te werken maar kan ook goed zelfstandig een opdracht uitvoeren. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat kunnen wij je bieden:
De kans om jezelf verder te blijven ontwikkelen en betrokken te zijn bij de ontwikkeling en realisatie van mooie projecten. Werken aan gevarieerde en uitdagende opgaven in en rond de stad. Gedreven collega’s en een inspirerende werksfeer. IMOSS blijft zicht steeds vernieuwen, niet allen op inhoudelijk vlak maar ook op het vlak van de arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij bijvoorbeeld al onze werknemers een onbeperkt aantal verlofdagen aan.

Geïnteresseerd en nieuwsgierig geworden? Stuur je cv met portfolio naar jobs@imoss.nl Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Joram van Otterloo of Serge Vonk.