Traanberg Partners
zoekt een:

Bouwkundig Revit-modelleur

Ben jij een ambitieuze Revit-modelleur?
En is bouwkunde jouw passie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanwege een groeiende opdrachtenportefeuille zijn wij op zoek naar een jonge, enthousiaste en leergierige bouwkundig Revit-modelleur voor 40 uur per week. Je beschikt over een afgeronde TU- of HBO-bouwkunde opleiding, hebt goed en aantoonbaar ruimtelijk en bouwkundig inzicht en goede communicatieve vaardigheden. Wij bieden jou een creatieve en prikkelende werkomgeving met volop groeimogelijkheden en een heel leuk team collega’s!

Als tekenaar/modelleur werk je bouwkundige ontwerpen uit onder operationele aansturing van de projectarchitect en de projectleider. De werkzaamheden omvatten al het tekenwerk in de verschillende fases van het ontwerp- en bouwproces en richten zich met name op het opzetten en uitwerken van VO, DO, bestek- en werktekeningen (inclusief detailleringen) m.b.v. Revit. Daarbij verwerk je ook de informatie van externe partijen zoals de constructeur en leveranciers.

Functievereisten:
Afgeronde TU of HBO-opleiding bouwkunde (of gelijkwaardig)
Affiniteit met architectuur en vormgeving
Interesse in bouwtechniek en detailleren
Aantoonbare ervaring met het modelleren/visualiseren en uitwerken m.b.v. Revit
Zelfstandig, leergierig, teamwerker, communicatief, flexibel en klantgericht. Nergens “te goed voor”
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Fulltime beschikbaar voor 40 uur per week.

Stuur je motivatie, C.V. en een beknopte portfolio naar:

vacature@traanbergpartners.nl
t.a.v. dhr. ir. K.A. Bakker
telefoon: 010-4232944

Traanberg Partners is een ambitieus bureau voor architectuur en bouwmanagement in Rotterdam. Met een team van circa 20 professionals werken we in een prettige open sfeer aan uiteenlopende projecten. Deze bestaan voornamelijk uit nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten met een utilitair karakter zoals winkelcentra, kantoorgebouwen, distributiecentra en grootschalige detailhandel. Meer informatie op www.traanbergpartners.nl

Traanberg Partners Architectuur en Bouwmanagement