ANA architecten
zoekt een:

TECHNISCH TEKENAAR/PROJECTLEIDER

ANA architecten is een Amsterdams architectenbureau met een uitdagend en groeiend opdrachtenpakket. Wij houden ons onder meer bezig met binnen- en buitenstedelijke woningbouwopgaven, waarbij nieuwe typologie, technische innovatie en een duurzame toekomst belangrijke thema’s zijn. Binnen deze opgaven is het palet aan projecten breed: van woonhuis tot stedenbouw, van conceptontwikkeling tot onderzoek, van dorpse ouderen tot stedelijke starters. Kijk op www.ana.nl en www.facebook.com/anaarchitecten voor een overzicht van recente projecten.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren technisch tekenaar/projectleider.

In onze werkwijze streven wij steeds naar integrale kwaliteit, waarin ruimtelijkheid, gebruik, detaillering en uitvoering elkaar versterken. Een zeer goede technische uitwerking van onze projecten is daarbij cruciaal. Als technisch tekenaar/ projectleider binnen ANA architecten speel je dan ook een belangrijke rol in de kwaliteit van de gebouwen die wij willen realiseren. Dit vraagt om een sterke visie op bouwmethodiek, materiaalgebruik en detaillering, maar ook om kennis van regelgeving, ontwikkelingen in de bouw en tekenprogramma’s. Daarnaast wordt van jou een constructieve bijdrage aan het projectteam verwacht. We zoeken een teamplayer die zijn energie en specifieke kennis in wil zetten om onze projecten naar een hoger niveau te tillen.

Je hebt als technisch tekenaar/projectleider de volgende kenmerken:
• een sterke affiniteit met architectuur, bouwtechniek en detaillering;
• tenminste een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde;
• circa 10 jaar aantoonbare relevante werkervaring;
• kennis van en ervaring met technische uitwerking en detaillering van gebouwen in alle fases van het ontwerp- en
bouwproces;
• aantoonbare kennis en ervaring met tekenprogramma’s (3D), aantoonbare ervaring kennis van Vectorworks en
Archicad is een pre;
• ervaring met BIM, in uitwerking en samenwerking met adviseurs;
• ruime kennis van bouwregelgeving en ervaring met het indienen van bouwaanvragen en schrijven en controleren van
bestekken;
• uitstekend werkend binnen een team (ontwerpers, projectleiders en tekenaars);
• uitstekende kennis van de Nederlandse taal (spreken/ lezen/ schrijven).

Geïnteresseerden wordt verzocht uiterlijk donderdag 25 januari schriftelijk te solliciteren met een motivatiebrief, beknopte CV en portfolio (max. 5Mb, 10 pagina’s). De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 29 januari. Sollicitaties kunnen worden gericht aan mail@ana.nl onder vermelding van ‘technisch tekenaar/projectleider’. Alleen sollicitaties die voldoen aan bovengenoemde kenmerken zullen worden beantwoord.

www.ana.nl