Bulter architecten
zoekt een:

Architect / Bouwkundig ontwerper

Bij Bulter architecten gaan wij als team diverse uitdagingen aan. Wij gaan daarbij uit van een sterke interne samenwerking tussen ontwerpend opgeleide medewerkers en medewerkers met een meer technische achtergrond. Het werken in het team biedt iedereen kansen om de eigen positie te bepalen en het werkveld verder uit te breiden en te verdiepen.

De opdrachtenportefeuille waar op dit moment aan wordt gewerkt is zeer divers en uitdagend. Opgaven variëren van utilitaire gebouwen als energiestations en (transformatie van) kantoren tot villa’s en woninginterieurs. Bij alle projecten streven wij daarbij naar een optimaal antwoord op de vraag van opdrachtgever. Wij doen dit in nauw overleg met opdrachtgever en andere betrokken partijen. Een gebouw, bouwwerk of ontwerp moet daarbij volgens onze visie naast een meerwaarde voor de opdrachtgever ook een meerwaarde hebben voor de directe omgeving en omwonenden.

Wij zoeken…
Een flexibele medewerker die het team kan komen versterken in zowel de ontwerpfase als uitwerking- & uitvoeringsfase van projecten.
Het is daarbij van belang dat je lef hebt om uitdagende projecten aan te gaan en ook kundig bent om op verschillende schaalniveaus te werken en te schakelen tussen verschillende projecten. Omdat wij een klein team zijn is het van belang dat je in staat bent om zowel in teamverband te werken als ook zelfstandig.

Bulter architecten is daarbij op zoek naar mensen met de volgende kwaliteiten:
• opleiding aan een TU of Academie voor Bouwkunst of eventueel in een latere fase van de opleiding;
• minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
• kennis van bouwproces en -regelgeving;
• ervaring met AutoCad 2D, SketchUp en Photoshop;
• goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Als arbeidsvoorwaarden hanteren wij:
• CAO voor architectenbureaus;
• Inschaling op basis van opleiding en relevante werkervaring.

Ben je geïnteresseerd? Stuur graag aan mail aan: info@bulterarchitecten.nl of bel met Bart Bulter, 073 – 642 12 26