van Egmond, architecten
zoekt een:

bouwkundig tekenaars / Revit-modelleurs

De uitdaging
Ben jij kort geleden afgestudeerd als bouwkundige MBO/HBO, gedreven, creatief en leergierig? Heb je passie voor een grote diversiteit aan opdrachten? Kun je ontwerpen vertalen naar de praktijk van de bouw? Kun je goed overweg met Revit en/of Autocad? Kan je snel omschakelen en hoort werken in teamverband bij jou?

Wij zijn
Ons veelzijdige architectenbureau werkt aan een breed scala van projecten. Variërend van droomhuis tot scholengemeenschap, zorgcomplex of volledige woonwijk en hotel tot stadsblok. Onze bouwkundigen zijn verantwoordelijk voor het uitwerken van de ontwerpen naar gedegen en creatieve (uitvoerings-)tekeningen. Onze medewerkers werken samen in teams om complexe opdrachten tot in detail te engineeren. Alle aspecten van omgevingsvergunning tot oplevering komen aan bod. Het eindresultaat is een gedegen bouwwerk, mooi, duurzaam en met toekomstwaarde.

Wij bieden
Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarbij we in ontwerpteams werken aan diverse en complexe opgaven. We gaan er van uit dat je jouw vaardigheden steeds ontwikkelt. Bij ons in het bureau wordt je stap voor stap opgeleid tot een zelfstandig werkende bouwkundig tekenaar. Doorgroeien naar projectbegeleider maakt hier onderdeel van uit. Communicatieve vaardigheden (bijvoorbeeld bijwonen van bouwvergaderingen en contact met derden) worden ontwikkeld. In een positieve sfeer wordt er met gedrevenheid gewerkt.
De vacature betreft een fulltime dienstverband.

Wij zoeken kandidaten met de volgende eigenschappen:

  • 0 tot 4 jaar ervaring als bouwkundig tekenaar / Revit-modelleur
  • leergierig met een ‘aanpakkers’ mentaliteit
  • nauwkeurig, creatief, communicatief vaardig en kritisch
  • kan goed in teamverband werken
  • goede beheersing van de nederlandse taal
  • in het bezit van een diploma MBO of HBO Bouwkunde, bij voorkeur allebei
  • beschikt over goede Autocad vaardigheden
  • goede beheersing van Revit/BIM is een pré
  • beschikbaar voor dienstverband van 40 uur

Kan jij ons laten zien wie jij bent en wat je voor ons team kunt betekenen? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren. Mail jouw CV, motivatie en portfolio naar vacature@vanegmondarchitecten.nl t.a.v. dhr. Lex Seijsener.
Kijk voor meer info op www.vanegmondarchitecten.nl

www.vanegmondarchitecten.nl