ZJA Zwarts & Jansma Architecten
zoekt een:

medewerker Com. & Business Development

ZJA is een middelgroot, prijswinnend architectenbureau met een diverse en internationale opdrachtenportefeuille.

Als medewerker Communicatie & Business Development (m/v) ondersteun je het tenderproces en het acquireren van projecten binnen het bureau.

Naast het identificeren van gepubliceerde tenders en competities in en buiten Nederland bestaan de werkzaamheden uit het ondersteunen van de projectarchitecten bij het inschrijven op de diverse projecten in zowel de selectie als de aanbesteding/competitie fase.

Je bent een open, proactieve, voortvarende en communicatieve teamspeler, die in hoge mate zelfstandig en onder tijdsdruk kan werken. Het schrijven, redigeren, plannen, produceren en verspreiden van diverse tenderproducten is je passie. Verder beschik je over een HBO/WO werk- en denkniveau en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO voor architectenbureaus en een prettige informele werksfeer in een dynamisch bureau met een jong internationaal team.
Stuur je sollicitatie/motivatie brief voorzien van een cv naar: Zwarts & Jansma Architecten, tav Annemie Stijns, Pedro de Medinalaan 7, 1086 XK Amsterdam of per e-mail naar werk@zja.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info - more information