DE URBANISTEN
zoekt een:

Stedenbouwkundige / Landschapsarchitect

DE URBANISTEN worden gedreven door de doelstelling om een meer duurzame wereld te combineren met een betere leefkwaliteit in onze steden. In een wisselwerking tussen ontwerp en onderzoek helpen we onze klanten met het ontwikkelen van strategische visies tot concrete ontwerpen voor watersensitieve steden, de stad als ecosysteem, leefbare infrastructuur en duurzame gebiedsontwikkeling.

We zijn per direct op zoek naar een ervaren stedenbouwkundige/landschapsarchitect om ons team te versterken. Affiniteit en ervaring met het ontwerpen aan de ecologie van de stad, complexe stedelijke projecten en de inrichting van de openbare ruimte zijn een must.

Je beschikt over:

  • Persoonlijke affiniteit met het portfolio van De Urbanisten
  • Minimaal 5 jaar ervaring als ontwerper in complexe stedelijke projecten op verschillende schaalniveaus
  • Een overtuigend eigen portfolio, met een accent op watersensitief ontwerp, stedelijke ecologie en ontwerpen aan de openbare ruimte van de stad
  • Een academisch denkniveau met vermogen tot pragmatisch handelen; innovatief en conceptueel sterk, maar ook ‘hands-on’ en oplossingsgericht
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in de bureauomgeving als daarbuiten
  • Uitstekende visuele verbeeldingskracht zowel met de computer als handmatig.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal

Wij bieden een inspirerende en creatieve werkomgeving met enthousiaste collega’s, een goede werksfeer en een gezonde verse lunch. We hebben zeer mooie, innovatieve en uitdagende opdrachten in Nederland en het buitenland.

Wij bieden een betrekking voor 1 jaar met een vaste aanstelling in het vooruitzicht, goede arbeidsvoorwaarden en een dito salaris, afhankelijk van ervaring en kwaliteiten.

Stuur je motivatie samen met CV en portfolio (< 10mb PDF) naar info@urbanisten.nl