Venster Architekten
zoekt een:

Junior Ontwerper

Wij zoeken jong talent om onze ontwerpers te ondersteunen. Ben je beginnend in je ontwerp carrière en zoek je een baan om je talenten te ontplooien dan hebben wij de plek. TU of AvB afgestudeerden zijn welkom om te solliciteren.
Venster Architekten is een architectenbureau dat meer dan 40 jaar actief is. Onze architectuur is geworteld in het heden maar bouwt voort op het rijke verleden. Woningbouw in alle varianten is onze core business maar we doen ook regelmatig andersoortig werk. Op dit moment zijn we met c.a. 23 medewerkers. Door de groeiende werkzaamheden hebben we ruimte voor nieuw talent. Wij zien niet alleen uitdaging in het ontwerpen van gebouwen maar ook in het realiseren daarvan. Kennis van Arkey en Revit is een pre. Werken met adobe programma’s is vanzelfsprekend.

Heb je een gezonde ambitie om mee te werken aan ons diverse opdrachtenpakket stuur/mail dan je cv voor 19 februari 2018 naar n.knipscheer@vensterarchitekten.nl, t.a.v. Nico Knipscheer. Wil je eerst iets meer weten over de functie? Bel gerust op naar telefoonnummer 0182- 372983.

Meer info - more information