MD Landschapsarchitecten
zoekt een:

ervaren landschapsarchitect

Om ons team te versterken zoeken we een enthousiaste en ervaren ontwerper. Iemand die een team van ontwerpers kan leiden en samen met hen een project tot een aansprekend eindresultaat brengt. We vragen daarom een open houding binnen het team én richting opdrachtgevers. Je nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat je andere wegen wil onderzoeken. Kortom, iemand die het klappen van de zweep kent.

Je werkt aan het ontwerp vanuit het concept. Daarnaast ben je ook een echte ontwerper met een grote beeldende kwaliteit, die goed raad weet met Photoshop, Illustrator en In-design. Het is mooi als je een goede beheersing van Vectorworks, Sketchup en Artlantis hebt.
Uiteraard verwachten we een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
En heb je een afgeronde ontwerp-opleiding IAHL, Wageningen, Academie van Bouwkunst Amsterdam, TU Delft (landschap of stedenbouw) of gelijkwaardig.

MD Landschapsarchitecten, in 2005 opgericht, bestaat inmiddels uit een team van specialisten op het gebied van landschap, stedenbouw en landschapshistorie. Ons werkveld is zeer breed, zowel wat betreft diversiteit in opgaven als wat betreft schaalniveaus.

Ons specialisme is ruimtelijk ontwerpen. We maken gebruik van een groot netwerk van zeer uiteenlopende specialisten, zodat we voor de meest uiteenlopende opgaven teams met de benodigde kennis en vaardigheden kunnen samenstellen.

Ons bureau is dan ook niet voor niets gevestigd in De Biotoop, de vestigingsplek voor creatieve bedrijven in Haren onder de rook van Groningen. Ook hier kunnen we de nodige externe specialismen vinden, maar belangrijker nog is de inspirerende sfeer en de mogelijkheden voor informele kennisuitwisseling.

Zie voor meer informatie onze website www.mdlandschapsarchitecten.nl

Heb je interesse stuur ons dan voor 5 maart 2018 een motivatie met CV en beknopt portfolio of neem contact op met Mathijs Dijkstra, mathijs@mdlandschapsarchitecten.nl

MD Landschaparchitecten