SVP architectuur en stedenbouw
zoekt een:

bureaumanager

SVP is een integraal ontwerpbureau precies in het midden van Nederland. Wij werken met een internationaal team van circa 30 ontwerpers aan een brede opdrachtportefeuille met complexe, veelal woningbouwopgaven waarin het geluk van de gebruiker centraal staat. Vanwege de groei van ons bureau en onze ambitie om steeds verder te professionaliseren zijn we op zoek naar een bureaumanager.

Functieomschrijving
Als bureaumanager ben je binnen SVP een spin in het web. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal laten verlopen van de bureau organisatie. Je coördineert, bewaakt en optimaliseert de bedrijfsvoering. Jouw taken zijn onder andere het opstellen en bewaken van de korte en lange termijn planning, opstellen van offertes en honoraria, onderhandelen over contracten en het voorbereiden van aanbestedingen en selecties. Op het gebied van HRM adviseer je over organisatie-, personeel- en opleidingsbeleid. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het aansturen van ons team van bouwkundigen.

Profiel
We zijn op zoek naar een bureaumanager die affiniteit heeft met architectuur én stedenbouw. Je hebt een analytische, zakelijke werkstijl maar je bent ook behulpzaam. Je bent doortastend, initiatiefrijk en communicatief. Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt een opleiding op HBO- of universitair niveau en aantoonbare bouwkundige kennis. De aanstelling is voor minimaal 24 uur per week en de beloning is in overeenstemming met de functieomschrijving conform de cao voor architectenbureaus.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via 033-4701188 met Maartje Luisman of Marjon Mors. Sollicitaties met motivatie en CV kunnen worden gestuurd naar info@svp-svp.nl

SVP architectuur en stedenbouw