STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE
zoekt een:

Projectleider / Bouwkundig tekenaar

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een projectleider/bouwkundig tekenaar die zowel zelfstandig als in teamverband op een degelijke manier invulling kan geven aan diverse opgaven binnen en buiten het bureau.

In deze functie verricht je al het voorkomende tekenwerk en delen van het ontwerpwerk in alle fasen van een project. De coördinatie en controle op de kwaliteit van al het tekenwerk voor één of enkele projecten binnen het bureau maken eveneens deel uit van de werkzaamheden. Een hoge mate van accuratesse is daarbij vereist en essentieel, ook om als projectleider op te kunnen treden.

Wij zoeken iemand met oog voor detail, passie voor mooie ontwerpen en feeling met architectuur. Up to date kennis van geldende bouwbesluiten- en regelgeving zijn vereisten, alsmede goede kennis van en vaardigheden in AutoCAD, Revit en BIM en gerelateerde Windows programmatuur. Goed kunnen plannen en het houden van overzicht vinden wij in deze functie erg belangrijk. Een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift zijn eveneens een vereiste.

Het team van medewerkers binnen ons bureau bestaat uit architecten, tekenaars en bouwkundigen. Zij werken onderling veelvuldig samen en onderhouden, ook met externe adviseurs, intensieve contacten. Wij zoeken daarom iemand met goede sociale vaardigheden zowel richting collega’s en externen als richting opdrachtgevers.

Wij bieden je een prettige werkomgeving in de binnenstad van Den Haag. Wij werken met een menselijke maat, wat zorgt voor een fijne werksfeer. Ons team kent een goede balans van junior- en seniormedewerkers en er is voor een ieder ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. De prachtige projecten waar wij als bureau invulling aan mogen geven, inspireren ons om onszelf steeds weer te vernieuwen en uit te dagen.

Wanneer bovenstaande je aanspreekt, zien we je sollicitatie met motivatie en werk van eigen hand graag tegemoet. Je kunt je sollicitatie richten aan:

Alwiene Waals
STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE
Oranjestraat 6
2514 JB Den Haag
waals@svdba.nl

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE