Wiegerinck
zoekt een:

Talentvolle ontwerper

We hebben ruimte voor een talentvolle ontwerper die samen met projectarchitecten en/of architect-partners aan interessante projecten en/of acquisities zal werken.

Wat zoeken we?
Een sterk (conceptueel) ontwerper met een vooropleiding aan een TU bouwkunde/ architectuur of een Academie voor Bouwkunst die communicatief vaardig en ondernemend is. Het hebben van een inspirerende persoonlijkheid, een sterk organisatorisch vermogen en uitstekende visualisatie skills (Sketch Up/V-Ray) zijn een duidelijke pré. Bij voorkeur ongeveer 3 jaar werkervaring.

Wat bieden we?
Een mooie baan met een prettige werkomgeving, leuke collega’s en interessante (grootschalige) projecten in binnen- en buitenland. Wij hanteren goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus.

Wat vragen we?
Als u geïnteresseerd bent in bovenstaande functie kunt u contact opnemen met Koen Arts, algemeen directeur op telefoonnummer 026 352 60 60. Uw sollicitatie met CV/portfolio kunt u mailen naar sollicitaties@wiegerinck.nl of per post naar postbus 2234, 6802 CE Arnhem.

Vacature talentvolle ontwerper