LIAG architecten en bouwadviseurs
zoekt een:

Bouwkostenadviseur / projectmanager

Wij zoeken een schaap met 5 poten: bouwkostenspecialist / projectmanager / directievoerder.
LIAG is een integraal werkend architectenbureau. Dit betekent dat wij naast architectuur ook het complete pakket aan bouwadvies, bouwmanagement, bouwdirectie en bouwkostenadvies leveren aan onze opdrachtgevers. Dit doen we vaak binnen eigen projecten, maar ook voor projecten van collega’s en of andere opdrachtgevers.

Functie-eisen • Wij zijn op zoek naar een m/v met ervaring in het vakgebied en gevraagde disciplines. Je bent pro-actief en staat voor je zaak. Je hebt gevoel voor verhoudingen en strategisch inzicht in het managen van (grotere) bouwprojecten. Je kunt tactisch opereren waar gewenst en stevig ingrijpen waar nodig. Een teamspeler, want de bouw is meer en meer een kwestie van samenwerken. Hierbij houdt je altijd het belang van het project en de opdrachtgever in het oog. Je weet via je strategische houding projecten en problemen op te lossen.

HBO of universitair niveau vereist. Minimaal 5 jaar ervaring in het vak met relevante ervaring. Bij voorkeur heb je deze opgedaan bij een uitvoerend bouwbedrijf, op de afdeling calculatie / werkvoorbereiding / projectmanagement.
Carrière perspectief bij gebleken geschiktheid wordt geboden.

Heb je interesse? Stuur dan jouw CV met motivatiebrief met relevante informatie naar info@liag.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature bouwkostenadviseur/ projectmanager’.

meer informatie