OD205 B.V.
zoekt een:

Planoloog

Vanwege het vertrek van een collega zijn we op zoek naar een planoloog die van vele markten thuis is. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en tekenen van bestemmingsplannen en je houdt je bezig met het toetsen van bouwplannen. Daarnaast formuleer je samen met de projectleider onze visie op alle ontwikkelingen met betrekking tot de omgevingswet.

We zijn op zoek naar iemand die samenwerkingsgericht is en stevig in zijn of haar schoenen staat. Je bent communicatief vaardig en beleidsmatige en juridische taal kent geen geheimen voor je. Kennis van Autocad of Microstation vinden we prettig.

Heb jij een afgeronde opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie en heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring, reageer dan snel!

We bieden een jaarcontract voor 32 uur, een werkplek op één van de mooiste plekken van Rotterdam en een informele leeromgeving.

Mocht je meer willen weten over de vacature, dan kun je contact opnemen met Arjen Stam op 010-303 12 77.

Heb je belangstelling, mail dan voor 23 februari je motivatie, cv en (link naar) jouw portfolio naar mail@od205.nl. Maximale grootte attachments: 5 MB.

Planoloog gezocht