Mulderblauw architecten
zoekt een:

Bouwkundig tekenaar

Mulderblauw architecten is een architectenbureau gevestigd in Leidschendam en Arnhem. Wij ontwerpen op het gebied van hotels, woningbouw, utiliteitsbouw, stedenbouw en interieur. Wij hechten grote waarde aan het familiegevoel binnen ons bureau. Samen lunchen en een gedreven potje tafelvoetbal staan dan ook dagelijks op de agenda.

De functie
Onze huidige opdrachtenportefeuille bevat interessante projecten waarbij ontwerpkwaliteit en duurzaamheid een belangrijke plaats innemen. Je zal in de functie van tekenaar nauw betrokken zijn bij een grote variatie aan ontwerpopgaven.

 Voor ons nieuwe kantoor in Leidschendam zoeken wij een bouwkundig tekenaar (HBO of MBO achtergrond) met minimaal twee jaar recente Archicad ervaring. Je hebt sterke affiniteit met ontwerpen, bent enthousiast en zorgvuldig.

De functie is beschikbaar vanaf 1 maart, bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Durf je de uitdaging aan? Stuur een mail met je CV en motivatie naar sollicitatie@mulderblauw.nl o.v.v. ‘sollicitatie vacature tekenaar’. Voor eventuele vragen kan je contact met ons opnemen via 071 – 517 73 11.

Website Mulderblauw