Inbo
zoekt een:

Stedenbouwkundige voor winning team

Ben je, na enkele jaren ervaring, toe aan een bureau dat ruimte biedt aan jouw persoonlijke ambities en ideeën over ondernemerschap? Zoek je een bureau dat stedenbouw, duurzaamheid, circulariteit, architectuur en participatie combineert? Geef je met ons verder vorm aan de vernieuwing van het vak? Zou je willen doorgroeien naar partner van Inbo?

Wij werken aan stedenbouwkundige uitdagingen en prachtige plekken in het hele land: van stedenbouwkundige plannen voor nieuwe woonwijken tot onderzoek naar verdichting in centra, van beeldkwaliteitsplannen tot nota’s van uitgangspunten voor de verkoop van Rijksvastgoed, van stedelijke vernieuwing tot openbare ruimteplannen als onderdeel van onze architectonische opdrachten.

Helaas kunnen we je niet meer vragen voor Geworteld Wonen. Dit 21e-eeuwse landgoed in Rijswijk, door Inbo geïnitieerd en samen met bewoners vormgegeven, wordt de komende tijd namelijk al opgeleverd. Ga er eens langs of lees waarom dit CPO-project geselecteerd is voor het Jaarboek Stedenbouw en Landschapsarchitectuur 2017 en door bewoners zo gewaardeerd wordt.

Naast deze uitermate gevarieerde portefeuille bieden wij je ruimte voor persoonlijk ontwikkeling (via InboAcademie), uitwisseling van ervaring (via InboCafé en werkbezoeken), exposure (via lezingen en presentaties) en de beste opdrachtgevers. In een bureau van zo’n 230 collega’s, verdeeld over vijf vestigingen in het land, kan je in wisselende teams samenwerken, ondernemen en verder doorgroeien. Jouw werkplek wordt Amsterdam: een prachtige nieuwe omgeving waar wij in april naar toe verhuizen. Ook andere goede arbeidsvoorwaarden spreken voor zich.

Wij kijken uit naar jouw motivatie, cv en portfolio: Je kunt je sollicitatie sturen naar hr@inbo.com. We ontvangen jouw sollicitatie graag voor 25 februari, de gesprekken vinden plaats op vrijdag 2 maart en/of woensdag 7 maart in Amsterdam. Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Guido Wallagh tel.: 0653278631.

Vacature Stedenbouwkundige