BFAS - Placemaking Plus
zoekt een:

Revit ontwerper

Jij bent
Wij hebben een plek in ons team voor een nieuwsgierige, ondernemende en pro-actieve Revit ontwerper die energie krijgt van het werken aan uiteenlopende projecten van schetsontwerp tot uitwerkingsfase. Je bent iemand met uitstekende ontwerpende vaardigheden met grote nadruk op Revit. Daarnaast zijn Autocad, Photoshop en Indesign voor jou bekend terrein. Je hebt interesse in ontwikkelingen in de markt (VR), volgt deze en draagt dit ook uit in je werkwijze.

Wie zijn wij
BFAS – Placemaking Plus is een dynamisch ontwerpbureau met een divers portfolio aan architectuur, stedenbouw en placemaking projecten. Wij richten ons o.a op woningbouw, retail en projecten in de openbare ruimte (placemaking). Het uitwerken van ontwerpen gebeurt veelal in Revit. We werken in een team van 18 collega’s aan een breed klantenportfolio. Er is gelegenheid om jezelf verder te ontplooien en kennis te delen. Ons bureau ligt direct aan Centraal Station Amsterdam waar we dagelijks met een fantastisch uitzicht op het IJ werken.

Jouw profiel
Afgeronde opleiding TU bouwkunde / Academie van Bouwkunst.
Fulltime beschikbaar, 40 uur
2-4 jaar werkervaring
Aantoonbaar ruimtelijk en bouwkundig inzicht.
Vaardigheid in ontwerpprogramma’s, Revit is een eis
Goede communicatieve vaardigheden.
Zeer goede beheersing Nederlandse taal

Wat bieden wij
Een open en informele werksfeer binnen een klein dynamisch team
Inspirerende en goed bereikbare locatie aan het IJ in Amsterdam
Samenwerking binnen teams voor verschillende opdrachtgevers
Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
Marktconform salariëring op basis van de CAO voor architectenbureaus.

Interesse
Per 1 maart zijn wij opzoek naar Revit talent. Is bovenstaand profiel op jouw lijf geschreven? Stuur ons dan jouw CV voorzien van portfolio voor 25 februari naar info@bf-as.nl t.a.v. Stefan Bödecker. Voor vragen kun je ook terecht op bovengenoemd e-mail adres of 020 53 53 070.

Meer info - more information