BFAS - Placemaking Plus
zoekt een:

Architect / Ontwerper

Jij bent
Wij hebben een plek in ons team voor een nieuwsgierige, ondernemende en pro-actieve ontwerper die energie krijgt van het werken aan uiteenlopende projecten van schetsontwerp tot uitwerkingsfase. Je bent iemand met goede ontwerpende vaardigheden en oog voor detail. Programma’s als Revit, Autocad, Photoshop en Indesign zijn voor jou bekend terrein. Je hebt grote interesse in de mogelijkheden van virtual reality ontwerpen en je maakt het werken in VR programma’s je snel eigen. Kennis van social media kanalen is mooi meegenomen om de vertaalslag van projecten onder de aandacht te brengen. Naast dat je geïnteresseerd bent in ontwerp ontwikkelingen in de markt en deze ook volgt, werkt de manier waarop je dit uitdraagt aanstekelijk voor je omgeving.

Wie zijn wij
BFAS – Placemaking Plus is een dynamisch ontwerpbureau met een divers portfolio aan architectuur, stedenbouw en placemaking projecten. Wij richten ons onder andere op woningbouw, retail en projecten in de openbare ruimte (placemaking). Het uitwerken van ontwerpen gebeurt in Revit. Daarnaast werken wij ook met innovatieve programma’s voor de uitwerking van VR ontwerpen. In een team van 18 collega’s werken wij samen met een breed klantenportfolio. Er is veel gelegenheid om je te verder te ontplooien en kennis en ervaring te delen. Ons bureau ligt direct aan Centraal Station Amsterdam en we hebben de luxe dagelijks te werken met fantastisch uitzicht op het IJ.

Jouw profiel
Afgeronde opleiding TU bouwkunde / Academie van Bouwkunst.
Fulltime beschikbaar, 40 urige werkweek
Enige jaren werkervaring
Aantoonbaar ruimtelijk en bouwkundig inzicht.
Vaardigheid in ontwerpprogramma’s, Revit is een eis
Ondernemend, gedreven en stressbestendig
Goede communicatieve vaardigheden.
Zeer goede beheersing Nederlandse taal
Handig met social media kanalen

Wat bieden wij
Een open en informele werksfeer binnen een klein dynamisch team
Inspirerende en goed bereikbare locatie aan het IJ in Amsterdam
Samenwerking binnen teams voor verschillende opdrachtgevers door Nederland
Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
Marktconform salariëring op basis van de CAO voor architectenbureaus.

Interesse
Per 1 maart zijn wij opzoek naar nieuw talent. Is bovenstaand profiel op jouw lijf geschreven? Stuur ons dan jouw CV voorzien van portfolio voor 26 februari naar info@bf-as.nl t.a.v. Stefan Bödecker. Voor vragen kun je ook terecht op bovengenoemd e-mail adres of 020 53 53 070.

Meer info - more information