Inmeten
zoekt een:

inmeters

www.inmeten.com is een jong, snelgroeiend bedrijf met als specialisme het meten van panden en het vervaardigen van interactieve plattegronden van deze panden. Onze projecten variëren van appartementen, woonhuizen en villa’s tot bedrijfspanden van meer dan 1000 m2.
Onze klanten kunnen zich verzekeren van accurate plattegronden en meetgegevens alsook van uitmuntende en snelle service.

In een kleine 7 jaar hebben we landelijke dekking verkregen en is ons team gegroeid naar 18 man/vrouw. Vanwege deze snelle groei zijn wij dan ook op zoek naar versterking in de regio Den Haag. Heb jij een bouwkundige achtergrond, heb je ervaring met grafische software, ben je minimaal 2 dagen per week beschikbaar, beheers je de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift en weet je een sympathieke indruk achter te laten bij de klant, dan zoeken we jou!

Ben je getriggerd door bovenstaande en kun je je vinden in de gevraagde functie eisen, Mail dan naar info@inmeten.com. Meer informatie vind je op onze website: www.inmeten.com