FAAM architects
zoekt een:

Junior architect

FAAM architects is een middelgroot architectenbureau in Eindhoven dat werkzaam is aan diverse projecten in woningbouw, onderwijs, sport, zorg, monumenten en aan prijsvragen. Wij werken in een open ateliersfeer aan projecten van verschillende schaal- en complexiteitsniveaus. Ons bureau is nu gevestigd op Strijp en zal in 2019 verhuizen naar het NRE-terrein.

In verband met de groei van het aantal projecten zijn we op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons ontwerpteam; iemand die interesse heeft om in de volle breedte werkzaam te zijn aan alle facetten van het architectenwerk.

Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde en veelzijdige assistent – ontwerper / junior architect met 2 tot 6 jaar ervaring. Gemis aan ervaring kan worden gecompenseerd met een stevige portie leergierigheid en inzet. We zoeken hiervoor iemand die vaardig is in ruimtelijk ontwerpen en pro-actief staat in het ontwerpteam. Affiniteit met detaillering en materialisering wenselijk. Computer-ervaring (Archicad / Revit / Autocad ) noodzakelijk.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je reactie met CV en portfolio naar:

info@FAAMarchitects.nl

Voor meer inlichtingen kun je ook telefonisch contact opnemen met Emile van Vugt op 040-2963396

FAAM architects