Academie van Bouwkunst
zoekt een:

Studiesecretaris (0,7 fte)

De Academie van Bouwkunst Amsterdam verzorgt onderwijs op masterniveau in de drie disciplines Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur met een groeiende internationale studentenpopulatie. De Academie vormt een gemeenschap van 250 studenten, ongeveer 25 vaste medewerkers en jaarlijks circa 300 gastdocenten, afkomstig uit het werkveld. De Academie maakt deel uit van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) en is gehuisvest in een monumentaal gebouwencomplex aan het Waterlooplein.

Het studiesecretariaat van de Academie van Bouwkunst zoekt een: Studiesecretaris (0,7 fte)

Plaats in de organisatie
Dagelijks zijn er contacten te onderhouden met studenten, docenten en opleidingshoofden. De functionaris stemt de planning van de werkzaamheden af met de directe collega’s van het studiesecretariaat, de studieadviseur, coördinator beroepservaring en de onderwijsmanager en rapporteert aan de manager bedrijfsvoering.

Functie-inhoud
De belangrijkste taken zijn:
• invoeren en gebruiken van het studentinformatiesysteem;
• organisatie en administratie van de coördinatoren en cursussen;
• organisatie en administratie van tentamens en het afstuderen;
• verstrekken van informatie aan studenten en docenten;
• verwerken van studiegegevens en studieresultaten;
• diverse administratieve werkzaamheden.

Profiel
De beoogde kandidaat heeft tenminste havo/mbo-niveau als achtergrond, werkt consciëntieus en accuraat, is een teamplayer en kan goed zelfstandig werken. Daarnaast heeft hij/zij ervaring met Excel en met (student)informatiesystemen. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste.
Ervaring gewenst in een vergelijkbare functie.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, met de mogelijkheid om dit te verlengen voor weer een jaar. Salaris conform salarisschaal 6 (maximaal € 2.588,73,- bruto per maand bij een volledige aanstelling). De cao-hbo is van toepassing. Er is sprake van een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Op basis van de ingezonden brieven vindt een eerste selectie plaats.

Inlichtingen en sollicitaties
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joseefke Brabander (manager bedrijfsvoering) via 020 5318218. Sollicitaties voorzien van curriculum vitae kunt u richten aan Claudia Hermanussen, via vacture-avb@ahk.nl. De inzendtermijn sluit op 18 februari.

Academie van Bouwkunst