Buro Sant en Co Landschapsarchitectuur
zoekt een:

Junior landschapsontwerper

Buro Sant en Co is een ontwerpburo dat zich richt op bijzondere ontwerp-opgaven op het raakvlak van landschapsarchitectuur en stedenbouw. In verband met toenemende opdrachten en ter versterking van ons relatief jonge team hebben we behoefte aan de ondersteuning van een

ENTHOUSIASTE (JUNIOR) LANDSCHAPSONTWERPER

Herken je je in onderstaand profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren:
• Je hebt een afgeronde opleiding landschapsarchitectuur, landschapsontwerp (Van Hall Larenstein, WUR, Academie van Bouwkunst, TU Delft)
• Je beschikt over uitzonderlijke verbeeldingskracht en bent aantoonbaar bedreven in het werken met programma’s als Photoshop, Illustrator, SketchUp, CAD en Rhino, en werkt met plezier met deze programma’s.
• Je bent sterk in ontwerpen én grafisch vormgeven, van concept tot uitwerking in detail.
• Je bent resultaatgericht en kunt goed samenwerken.
• Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied.
• Je bent leergierig en wilt heel graag je kennis, kunde en creativiteit vergroten door samen te werken met en te leren van onze (senior) ontwerpers.

Beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, is een vereiste. Daarnaast beheers je de Engelse taal goed.

We bieden je een prettige werkomgeving, interessante opgaven om aan te werken, samenwerking met leuke collega’s en goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren:
Ben je geïnteresseerd, stuur dan je sollicitatie naar work@santenco.nl t.a.v. Monique Santhagens, met een motivatiebrief, cv en portfolio (in pdf maximaal 10 Mb, geen wetransfer of weblinks).
Als je nog vragen hebt, kun je ons bellen op 070 – 346.37.86

www.santenco.nl