STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE
zoekt een:

bouwkundig tekenaar

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bouwkundig tekenaar die in teamverband kan meewerken aan diverse opgaven binnen ons bureau.
In deze functie verricht je al het voorkomende tekenwerk en delen van het ontwerpwerk in alle fasen van een project. Een ontwikkeling tot projectleider/tekenaar behoort bij goed functioneren zeker tot de mogelijkheden.

Wij zoeken iemand die gevoel heeft voor het detail en in de bouwkundige opgave kan meewerken. In deze functie zijn goede kennis van en vaardigheden in AutoCAD, Revit, BIM en gerelateerde Windows programmatuur een vereiste, alsmede een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Het team van medewerkers binnen ons bureau bestaat uit architecten, tekenaars en bouwkundigen, met wie je veelvuldig samenwerkt. Daarnaast onderhoudt je contacten met externe adviseurs. Wij zoeken daarom iemand met goede sociale vaardigheden zowel richting collega’s en externen als richting opdrachtgevers.

Wij bieden je een prettige werkomgeving in de binnenstad van Den Haag. Wij werken met een menselijke maat, wat zorgt voor een fijne werksfeer. Ons team kent een goede balans van junior- en seniormedewerkers en er is voor een ieder ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. De prachtige projecten waar wij als bureau invulling aan mogen geven, inspireren ons om onszelf steeds weer te vernieuwen en uit te dagen.
Wanneer bovenstaande je aanspreekt, zien we je sollicitatie met motivatie en werk van eigen hand graag tegemoet. Je kunt je sollicitatie richten aan:

Alwiene Waals
STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE
Oranjestraat 6
2514 JB Den Haag
waals@svdba.nl

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE