Royal HaskoningDHV
zoekt een:

Stagiair Stedenbouw of Landschap

De adviesgroep Urban Development van Royal HaskoningDHV werkt wereldwijd aan integrale (master-)plannen en ontwikkelstrategieën voor stedelijke gebieden, onder andere in het Midden-Oosten, Afrika, de Cariben en Azië. Nederlandse projecten zijn voornamelijk gericht op stedelijke (water-)projecten, binnensteden en bedrijventerreinen, structuurvisies en andere inte¬grale ruimtelijke opgaven. Onze groep bestaat uit adviseurs met verschillende achtergronden, zoals planologie, sociale geografie, bedrijfskunde, stedenbouw, economie en landschapsarchitectuur.

De functie
Binnen de adviesgroep Urban Development, wordt je nauw betrokken bij het ontwerpen, ontwerpend onderzoek, en het maken van visualisaties. Hierbij kun je denken aan projecten die zich zowel in Nederland, als in het buitenland plaatsvinden. De adviesgroep Urban Development is gevestigd in Amersfoort, Nijmegen en Rotterdam. De Standplaats van deze functie is voornamelijk gevestigd in Nijmegen.

Wat bieden wij jou?
In het voorjaar zijn wij op zoek naar stagiaires die onze groep komen versterken. Je zult o.a. een bijdrage leveren aan ruimtelijk- economische studies, en je neemt deel aan de interne projectworkshops. Je wordt nauw betrokken bij de projecten die op dat moment binnen onze groep lopen waardoor we jou een uitdagende stage kunnen bieden in een integraal projectteam.

Jouw profiel
Je bent een ondernemende student:
• Bij voorkeur een opleiding in de richting stedenbouwkunde, of landschapsarchitectuur.
• WO of HBO niveau.
• Je hebt affiniteit met de genoemde werkzaamheden, en kennis van de recente ontwikkelingen in het vakgebied.
• Verder heb je ervaring met (Adobe) teken- en opmaakprogramma’s.
• Je bent ondernemend en enthousiast, en werkt graag in teamverband;
• Beschikbaar in het voorjaar óf najaar van 2018;
• Stageduur: ±6 maanden.

Ben jij een ondernemende student die zelfstandig kan werken, gedreven en daadkrachtig is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zien graag je portfolio, CV en motivatiebrief tegemoet.

Royal HaskoningDHV Urban Development