Bureau B+B
zoekt een:

business developer

Sinds de oprichting in 1977 heeft Bureau B+B een rijke en internationale ervaring opgebouwd en koppelt deze ruime ervaring aan jong talent. Doordat het bureau zichzelf continu vernieuwt, vinden we verfrissende oplossingen voor actuele thema’s. Gelijkwaardige samenwerking en inhoudelijke kruisbestuiving zijn een constante factor binnen het bureau. We stellen ons tot doel om de kwaliteit van de discipline landschapsarchitectuur te bevorderen. Door deze opzet hebben we een dynamisch team en groeien onze medewerkers dikwijls uit tot toonaangevende ontwerpers.

We zoeken voor 8-16 uur in de week een business developer. Je bent in deze functie in samenspraak met de directie verantwoordelijke voor het (internationale) acquisitie en tenderbeleid. Je hebt kennis van de markt en kunt strategisch nadenken. Je zoekt naar kansen en ontwikkelt het netwerk van het bureau. Binnen het bureau wordt uitvoering gegeven aan jouw strategie.

Functie eisen

  • je kunt strategisch meedenken met de directie over pr- beleid en acquisitiekeuzes,
  • je gaat proactief op zoek naar mogelijke nieuwe projecten en contacten,
  • je weet het juiste team samen te stellen,
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden,
  • je bent extrovert,
  • je hebt een breed netwerk binnen het vakgebied,
  • je hebt kennis van de markt architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur,
  • circa 3-5 ervaring in een vergelijkbare functie,

Wij bieden een groene en gezonde werkomgeving, veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een fijne werksfeer. We hebben mooie en uitdagende opdrachten op verschillende schaalniveaus. Wij bieden een betrekking voor 1 jaar met een vaste aanstelling in het vooruitzicht of een freelance contract, goede arbeidsvoorwaarden en een dito salaris, afhankelijk van ervaring en kwaliteiten. Deze functie is eventueel te combineren met de functie PR-medewerker.

Stuur je cv en motivatiebrief (max 10MB) voor 19 maart naar vacatures@bplusb.nl