Bureau B+B
zoekt een:

pr medewerker

Sinds de oprichting in 1977 heeft Bureau B+B een rijke en internationale ervaring opgebouwd en koppelt deze ruime ervaring aan jong talent. Doordat het bureau zichzelf continu vernieuwt, vinden we verfrissende oplossingen voor actuele thema’s. Gelijkwaardige samenwerking en inhoudelijke kruisbestuiving zijn een constante factor binnen het bureau. We stellen ons tot doel om de kwaliteit van de discipline landschapsarchitectuur te bevorderen. Door deze opzet hebben we een dynamisch team en groeien onze medewerkers dikwijls uit tot toonaangevende ontwerpers.

We zoeken voor 16-24 uur in de week een pr-medewerker. Je bent in deze functie in samenspraak met de business developer verantwoordelijke voor het verzorgen van de public relations, acquisitie en externe communicatie. Je bent grafisch sterk en verantwoordelijk voor de vormgeving van alle bureau- en projectdocumentatie. Je zorgt daarvoor zelf voor input vanuit de verschillende ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de website en social media en je verzorgt aanbestedingen.

Functie eisen

  • je bent grafisch sterk,
  • je hebt affiniteit met het vakgebied,
  • je beschikt over goede communicatieve en tekstuele vaardigheden,
  • je werkt gestructureerd,
  • je haalt proactief inhoudelijke input op bij de ontwerpers,
  • circa 3 ervaring in een vergelijkbare functie.

Wij bieden een groene en gezonde werkomgeving, veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een fijne werksfeer. We hebben mooie en uitdagende opdrachten op verschillende schaalniveaus. Wij bieden een betrekking voor 1 jaar met een vaste aanstelling in het vooruitzicht of een freelance contract, goede arbeidsvoorwaarden en een dito salaris, afhankelijk van ervaring en kwaliteiten. Deze functie is eventueel te combineren met de functie business developer.

Stuur je cv en motivatiebrief (max 10MB) voor 19 maart naar vacatures@bplusb.nl