buro MA.AN
zoekt een:

stedenbouwkundig ontwerper

MA.AN is een interdisciplinair ontwerpbureau voor stedenbouw, beeldende kunst, landschap en architectuur. Ons werkgebied is breed, zowel qua inhoud als schaalgrootte. Onze opdrachten bevinden zich vaak in het grensgebied van de disciplines. Op die manier benaderen we onderzoekend en ontwerpend de opgave; van stadsvisie tot het ontwerp van de openbare ruimte, civiele en architectonische objecten.

MA.AN is opgericht in 2002 en bestaat uit 11 medewerkers. Samenwerking is onze kracht en wij zijn er van overtuigd dat er sterkere, mooiere en beter gedragen plannen ontstaan, wanneer kennis en creativiteit samenkomen. Van eerste idee tot en met de werkelijke uitvoering, wij vinden het iedere keer een uitdaging om vanuit een sterk concept de verschillende aspecten binnen de opgave ruimtelijk met elkaar te verbinden.

Wij willen graag per direct ons team in Rotterdam versterken met een stedenbouwkundig ontwerper (TU/AvB/NHTV).

Wij zoeken een ontwerper:

  • die graag opereert in een divers team met meerdere disciplines;
  • met een open, communicatieve en onderzoekende werkhouding;
  • die zelfstandig kan werken aan projecten;
  • die inzetbaar is op verschillende schaalniveaus;
  • die conceptueel kan denken en dit vertaalt in sterke beelden of resultaten;
  • met een visie op het vakgebied, die dit mondeling en met portfolio overtuigend kan
    overbrengen.

Wij gaan er van uit dat je werkt met Photoshop, Illustrator, InDesign, AutoCad en SketchUp, en dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Het team in Rotterdam werkt nauw samen met het team in Zwolle en het is voor jou geen enkel probleem om af en toe in Zwolle te werken. Het is bespreekbaar deze functie grotendeels vanuit Zwolle in te vullen.

Sollicitaties met portfolio (PDF) en CV graag sturen voor 19 maart 2018 naar sollicitatie@buromaan.nl t.a.v. André van der Eijk. Voor aanvullende informatie over de vacature kun je contact opnemen met André van der Eijk (tel 010 4133025).

www.buromaan.nl