OD205SL B.V.
zoekt een:

Planoloog

Trots en bescheiden; ervaren en onbevangen; optimistisch en ernstig. Wij zijn OD205. Ontwerpers en adviseurs voor stadsontwerp, ruimtelijke ordening, landschapsontwerp en conceptontwikkeling.

Vanwege het vertrek van onze collega zijn we op zoek naar een Planoloog die van vele markten thuis is en vanaf de (na-) zomer deel wil uitmaken van od205.

Je wordt verantwoordelijk voor het hele traject rondom bestemmingsplannen; van opzet tot afronding en nazorg. Samen met onze projectleider haal je nieuwe opdrachten binnen en beheer je onze bestaande relaties. En denk je mee over onze visie op alle ontwikkelingen met betrekking tot de omgevingswet.

We zijn op zoek naar iemand die samenwerkingsgericht is en stevig in zijn of haar schoenen staat. Je bent communicatief vaardig en hebt commercieel inzicht. Beleidsmatige en juridische taal kent geen geheimen voor je. Kennis van Autocad of Microstation vinden we erg waardevol.

Wij bieden jou een omgeving waarin ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen, een collegiaal-vriendschappelijke sfeer, werktijden die jou een sociaal leven laten leiden én de mogelijkheid steeds meer verantwoordelijkheid te pakken.

Heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring en wil je dat wij jou gaan leren kennen? Mail je sollicitatie met motivatie en cv naar mail@od205.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ralf Hottenträger op 010-303 12 77.

Planoloog gezocht