OD205SL B.V.
zoekt een:

Ontwerper buitenruimte

Trots en bescheiden; ervaren en onbevangen; optimistisch en ernstig. Wij zijn OD205. Ontwerpers en adviseurs voor stadsontwerp, ruimtelijke ordening, landschapsontwerp en conceptontwikkeling.

We zijn op zoek naar een nieuwe ontwerper buitenruimte die frisse concepten weet uit te werken tot een realistisch plan.
OD205 werkt aan spannende opgaven in zowel bestaand als nieuw stedelijk gebied. Daarbij is de beleving en gebruikskwaliteit van het openbaar gebied van groot belang.

We zijn op zoek naar een ontwerper die stevig in zijn of haar schoenen staat, kennis van bomen en planten heeft en onze visie weet over te brengen. Iemand met een eigen mening die zijn of haar collega’s durft te overtuigen, maar die ook durft vragen te stellen.

Jij wordt een belangrijke schakel binnen ons bureau in het concreet maken van onze innovatieve ideeën tijdens de inrichtingsfase. Samen met de projectleider ben je aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Dit betekent dat je in het Nederlands communicatief vaardig bent en gevoel hebt voor verhoudingen.

Heb jij een afgeronde vakstudie en minimaal 3 jaar relevante werkervaring, reageer dan snel!

Wij bieden jou een omgeving waarin ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen, een collegiaal-vriendschappelijke sfeer, werktijden die jou een sociaal leven laten leiden én de mogelijkheid steeds meer verantwoordelijkheid te pakken.

Wil je dat we jou gaan leren kennen? Neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen plannen bij ons in de Schiecentrale. Je kan je sollicitatie met motivatie, cv en (link naar) jouw portfolio mailen naar mail@od205.nl. Maximale grootte attachments: 5 MB.

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, bel dan met Ralf Hottenträger op 010-303 12 77.

Ontwerper buitenruimte