OD205SL B.V.
zoekt een:

Stedenbouwkundig ontwerper

Trots en bescheiden; ervaren en onbevangen; optimistisch en ernstig. Wij zijn OD205. Ontwerpers en adviseurs voor stadsontwerp, ruimtelijke ordening, landschapsontwerp en conceptontwikkeling.

Wij hebben plek voor een stedenbouwkundig ontwerper (min 32 uur) als nieuwe collega.

Ben jij die ontwerper die staat te trappelen om zijn of haar kennis uit te breiden? Die graag meewerkt aan spannende opdrachten en wil meedenken over innovatieve leefomgevingen die om een nieuwe benadering vragen?

Wij bieden daarvoor een leuke plek in een bureau dat vooruit kijkt en constant blijft innoveren. Een van onze opdrachten betreft het ontwerpen van een woonwijk met 900 woningen. Een heel traject van masterplan tot uitwerking van de buitenruimte. Eén van jouw werkzaamheden zal het uitwerken van het verkavelingsplan zijn. Daarbij komt het aan op abstract denken, ruimtelijk schetsen en secuur tekenen. Dat doe je natuurlijk niet alleen! In teamverband ga je aan de slag en werk je ideeën uit tot in detail.

Wij bieden jou een omgeving waarin ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen, een collegiaal-vriendschappelijke sfeer, werktijden die jou een sociaal leven laten leiden én de mogelijkheid steeds meer verantwoordelijkheid te pakken.

Ben je iemand met een eigen mening die zijn of haar collega’s durft te overtuigen, maar die ook durft om vragen te stellen en die het Nederlands uitstekend beheerst; heb jij een afgeronde opleiding en relevante werkervaring? Reageer dan snel!

Heb je belangstelling, mail dan vóór 15 maart a.s. je motivatie, cv en (link naar) jouw portfolio naar mail@od205.nl. Maximale grootte attachments: 5 MB.

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, bel dan met Ralf Hottenträger op 010-303 12 77.

Meer info - more information