Studioninedots
zoekt een:

Technisch Tekenaar / Assistent ontwerper

Wij zoeken een talentvol technisch tekenaar; iemand die een ontwerp verder kan brengen, die creativiteit en ambacht vanzelfsprekend combineert; iemand met fascinatie voor techniek en die de perfectie van details koestert en onze concepten bewaakt.
Zij/hij brengt de projecten van Studioninedots zelfstandig naar een volgend niveau. Je werkt aan ambitieuze nationale en internationale opdrachten. De ambities en het tempo binnen het team liggen hoog, passend bij de dynamiek van de opdrachten.

Wij vragen een ambitieuze tekenaar met praktische ervaring, beheersing en kennis van de gangbare tekenprogramma’s en Nederlandse bouwregelgeving, minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie, 32 tot 40 uur per week beschikbaarheid, vloeiend Nederlands. Beheersing van Vectorworks is een pre.

Wij bieden je een plek binnen het hechte team van Studioninedots. Studioninedots is een multidisciplinair bureau met ontwerpopdrachten binnen de architectuur, interieurarchitectuur en stedenbouw. Daarbij zien wij kansen in circulariteit en hebben we schoonheid en tactiliteit hoog in het vaandel. Wij transformeren complexe stedelijke situaties waarbij onze ruimtelijke interventie aanjager is van sociale interactie. Studioninedots is een hechte club mensen, in een informeel collectief werkend in de voormalige fabriekshal van Stork in Amsterdam-Noord: Creative Workspace 1-1-1. www.111.amsterdam

Stuur ons: een beknopte CV; portfolio met projecten waarmee je in woord en beeld de aantoonbare gevraagde ervaring aantoont. Sollicitaties kun je per email sturen naar vacature@studioninedots.nl, onder vermelding van ‘Assistent ontwerper-Technisch tekenaar’. Wij verzoeken alleen te reageren als je voldoet aan bovenstaand profiel.